Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Zkittlez Zaden

Available Options

1 zaadje Oorspronkelijke prijs was: € 7,95.Huidige prijs is: € 6,36. Save 20%
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 16,68. Save 20%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 29,75.Huidige prijs is: € 23,80. Save 20%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 49,50.Huidige prijs is: € 39,60. Save 20%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ben jij klaar voor een unieke smaakexplosie? Gegarandeerd je favoriete wiet!

Één keer proberen en ze zal direct een plekje veroveren in je top 3 lekkerste wietsoorten. De smaak van de Zkittlez is uniek en hierdoor ongekend populair bij coffeeshops.

Ohja, even terzijde, ze knalt bovengemiddeld hoog met haar THC-gehalte! Reden genoeg om vandaag nog te starten met je eigen Zkittlez kweek.

Een unieke zoete smaak en hoge THC? This is the way to go!

Voordelen van de Zkittlez wietzaden

  • Heerlijk om te roken en zacht in de keel
  • Extreem geliefd in coffeeshops
  • Mix van euforie en relax
  • Zeer hoog THC-gehalte
  • Unieke geur er smaak
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Grape Ape x Grapefruit

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , ,

Medicinaal

, , , , ,

Smaak

, , , , , ,

Wat zijn Zkittlez Zaden

Een meer kleurvolle wietsoort dan Zkittlez is op de huidige cannabismarkt onvindbaar. Met name door de intense kleuren, maar ook de unieke smaak is het geen wonder dat de Zkittlez binnen rap tempo razend populair is geworden in de Verenigde Staten.

De naam Zkittlez zegt het al, deze slaat terug op de kleurrijke snoepjes “Skittles” met fruitachtige smaken. Dit is ook precies waar de wiet mee overeenkomt. De smaak is zoet en bestaat met name uit: druiven, bessen en aardbeien.

Dit is ook logisch met ouders als: Grape Ape x Grapefruit. In sommige wietsoorten wil je nog wel eens citrus hinten terugvinden, maar nog lang niet het smaken arsenaal van de Zkittlez!

Deze unieke smaaksensatie is niet onopgemerkt gebleven. Zo is ze tweemaal geëindigd op de eerste plaats in de Emerald Cup 2016 (Meest innovatieve soort) en de Cannabis Cup 2015 (Beste indica).

De smaak & kleur in combinatie met een hoog THC-gehalte van wel 18-24% is deze indica één soort met enorme potentie.

Zkittlez Zaden kweken

Vanwege de indica dominantie van deze strain (70%) kan de Zkittlez het best gekweekt worden in warme en vochtige omgevingen.

Om de paarse gloed/tinten terug te zien in de wiet is het belangrijk dat de temperatuur sterk schommelt, beginners ervaren dit als een uitdaging.

Bloeiperiode Zkittlez Zaden

Bij binnenteelt is de bloeiperiode om en nabij de 8-9 weken, is sommige gevallen kan het één week extra duren. Kies je ervoor om haar buiten te kweken zal ze Eind September klaar zijn.

Zkittlez Zaden binnen kweken

Alle wietsoorten zijn mogelijk om binnen gekweekt te worden. Maar om de Zkittlez tot haar prachtige kleurrijke esthetiek te laten komen dient de temperatuur te schommelen. Dit zal binnen net even wat lastiger zijn dan bij buitenkweek.

Je zult dus een weg moeten vinden om de temperatuur iedere dag een aantal uren tijdens de bloeiperiode te verlagen. Alleen zo is het mogelijk de paarse gloed terug te zien in de Zkittlez wiet.

Indoor kan ze 80 - 120 cm hoog worden en heeft dus een gemiddelde hoogte. Qua uiterlijk heeft ze een typische indica-structuur met een flinke hoofd top, de groei is compact en blijft hierdoor overzichtelijk.

Een goede luchtstroom is nodig om vocht niet de kans te geven te condenseren. Zo voorkom je toprot en het afsluiten van de huidmondjes van de plant. Houd je de luchtstroom in orde dan is de Zkittlez geschikt om gekweekt te worden in een SoG-opstelling.

De geur is niet sterker dan normaal, integendeel, de geur heeft een zoete aroma wat verzachtend is.

Met de juiste kennis kan de Zkittlez prima binnen worden gekweekt.

Zkittlez Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst van de Zkittlez is gemiddeld en schommelt tussen de 500 - 600 gram/m2. De indica-structuur maakt haar ideaal om te toppen en hier en daar te snoeien. Dit kan helpen de opbrengst nog verder te verhogen.

Zkittlez Zaden buitenteelt kweken

De Zkittlez kweken met een paarse gloed doe je het makkelijkst buiten. Doordat de temperatuur in de nacht verlaagt zal de wiet gestimuleerd worden paarse tinten aan te maken. In tegenstelling bij binnenkweek doet hier de natuur zijn werk.

Buiten in een grote pot zal de Zkittlez ongeveer 100 - 150 centimer hoog worden. De geur is zoet en zal dus minder snel geuroverlast veroorzaken. Maar bij een hete zon zal verdamping toenemen en de geur zich beter verspreiden. Houd dus wel even rekening met buren die jouw hobby misschien minder waarderen.

Het best kan je haar kweken bij een vochtige omgeving met een hogere temperatuur. Houd dit in het achterhoofd bij het zoeken naar een geschikte plek.

Het onderhoud van Zkittlez daalt aanzienlijk bij buitenkweek, de uitdaging van schommelende temperaturen wordt verzorgd door de natuur. Deze wietsoort is dus makkelijker om buiten te kweken.

Zkittlez Zaden opbrengst buitenkweek

Bij goede verzorging en de juiste omstandigheden kan een opbrengst van 450 - 600 gram per plant worden behaald. Ook hier geldt dat toppen en snoeien de opbrengst zal verhogen. Nog verder de opbrengst maximaliseren kan door de plant te buigen zodat deze groeit in de breedte.

Smaak van de Zkittlez wiet

Het klinkt misschien raar, maar de smaak komt overeen alsof je de regenboog proeft.

Het eerste dat je zult proeven is een krachtige fruit mix van: druiven, citroen en bessen. Adem je vervolgens diep, dan zal de smaak intensiteit toe nemen. Bij het uitademen blijft de zoete nasmaak van druiven achter op de tong.

Aldus een unieke smaaksensatie die geen andere wietsoort kan bieden. Hierdoor staat de Zkittlez binnen de coffeeshops vaak op nummer 1 lekkerste wietsoort!

Geur van de Zkittlez wiet

Ben je bekend met de Skittles snoepjes? Dit zijn snoepjes met sterke fruitige smaken en geuren. De wietsoort Zkittlez heeft zijn naam te danken aan de verscheidenheid aan zure fruitige aroma’s.

De geur bestaat uit fruitige en zure tonen, fruitsoorten die je kunt herkennen zijn: citroen, bessen, sinas en druif. Het geurprofiel is uniek en zul je bij geen enkele andere wietsoort terugzien.

Effect van de Zkittlez wiet

De Zkittlez bestaat uit 70% indica en 30% sativa. Het effect brengt dan ook het beste van beide werelden. Een krachtige euforische high dat na verloop van tijd uitmondt tot een heerlijke relax en ontspannen gevoel.

Opvallend is dat het effect je zintuigen verscherpt, hierdoor klinkt muziek bijvoorbeeld helderder en intenser dan normaal. Je motivatie en focus zullen in het begin van de high concentratie verhogend werken. Hierdoor heb je meer focus en kun je snel een aantal taken afronden.

Na verloop van tijd slaat het effect over op het lichaam en lijkt de tijd al snel langzamer te gaan. Het lichaam voelt zwaar/verdoofd en je verkeert in totale ontspanning, heerlijk voor als je in de bank wilt wegzakken.

Consumptie wordt aangeraden bij de nachtelijke uren, omdat het effect uiteindelijk slaap stimulerend is.

Medicinaal potentieel Zkittlez wiet

Het kalmerende en ontspannende effect geeft rust in lichaam en geest en zou met name helpen bij stress en depressie. Daarnaast zou het euforische effect een good-feeling geven waardoor je beter om zou kunnen gaan met angsten. De diepere focus zou je kunnen helpen om minder snel afgeleid te raken.

Daarnaast zou het slaap stimuleren en de eetlust aanwakkeren dat baat biedt bij eetstoornissen.

Stress 10 Relax 10
Depressie 8 Ontspannen 8
Slapeloosheid 8 Verdoofd 8
Eetlust 8 Euforisch 6
Angst 6 Focus 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over Zkittlez zaden

Is Zkittlez goede wiet?

Jazeker, deze wietsoort is internationaal erg populair en heeft zowel de Emerald Cup 2016 (Meest innovatieve wiet) als Cannabis Cup 2015 (Beste indica) gewonnen. Dit zijn geen prijzen die zomaar in de wacht worden gesleept. Je kan dus concluderen dat Zkittlez een goede wiet is.

Waar smaakt de Zkittlez wiet naar?

Een mix van: druiven, citroen en bessen. Het klinkt misschien wat raar, maar het lijkt alsof je de regenboog kan proeven. Het is ook niet voor niets dat de Zkittlez wiet juist bekend staat om zijn unieke smaak.

Is de Zkittlez goed voor pijn?

Ja, de Zkittlez heeft ook een verdovende werking waardoor men ervaart dat de pijn dragelijker wordt. De Zkittlez bestaat voor 70% uit indica genetica dat bekend staat om zijn lichamelijke medicinale voordelen.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram