Direct WhatsApp contact
HS HvyWeight Wietplant
 • HS HvyWeight Wietplant

HS HvyWeight Premium Zaden

Opzoek naar de beste wietzaden? Verzeker jezelf van MAXIMALE opbrengst!

De hoogste kwaliteit op de markt en dus de beste wietzaden die er zijn. Deze premium zaden hebben letterlijk alles in huis om maximale opbrengst te realiseren.

Het heeft maar liefst 7 jaar gekost om dit budmonster op de markt te brengen. Deze strict geheime genetica resulteren in de beste wietzaden die verkrijgbaar zijn op de markt. Dit is eenmaal de créme de la créme onder de wietzaden.

Ben jij klaar om de beste wiet ooit te kweken?

Voordelen van de HS HvyWeight wietzaden

 • Keiharde en superkwaliteit wiettoppen
 • Presteert onder alle omstandigheden
 • Snelbloeier, klaar binnen 8 weken
 • Ongekend hoog THC-gehalte
 • Hoogst mogelijke opbrengst
 • Super makkelijk te kweken
 • Gefeminiseerd
€ 10,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 10,95 € 10,95
3 zaadjes € 9,95 € 29,85 Save 9%
5 zaadjes € 8,95 € 44,75 Save 18%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Wat zijn HS HvyWeight Premium zaden

De HS HvyWeight tilt de opbrengst naar een nieuw niveau en is in staat 700 gr/m2 droge opbrengst te produceren. Dit is de krachtigste wietsoort in ons assortiment en haalt THC-gehaltes tot wel 28%. 

Maar, je kweekt dus niet zomaar een berg aan gigantische toppen, de kwaliteit is fenomenaal! Nog nooit is er een wietsoort geweest die zo schittert als de HS HvyWeight. Het barst van de THC kristallen en terpenen. Dit resulteert in een enorm krachtige high en een unieke smaak.

Wat maakt dit de beste wietzaden?

Bij het creëren van deze zaden heeft de focus op opbrengst, kwaliteit en kweekgemak gelegen. Het heeft maarliefst 7 jaar geduurd eer deze wietzaden klaar waren voor de markt. Genetica bepaalt hoe potent een wietsoort is en om de genetica te perfectioneren ben je al snel enkele jaren aan genetische ontwikkeling kwijt.

Één ding is zeker, iedereen kan met deze wietzaden de beste resultaten halen. Ze is namelijk van alle kweek wensen voorzien.

 • Hoogst mogelijke opbrengst
 • Verhoogde weerbaarheid tegen warmte
 • Compacte groei, weinig ruimte nodig
 • Zeer hoge schimmelresistentie
 • Korte bloei = super snel oogsten
 • Druipend van de hars en terpenen

Omdat deze wietsoort een enorm succes is, houden wij de genetica niet voor niets geheim. Dit om ons product te beschermen. Waar alle andere strains blijven hangen op hun genetisch limiet, slaat de HvyWeight hier volkomen doorheen.

Probeer de HS HvyWeight vandaag nog!

HS HvyWeight Premium Zaden kweken

De genetica is van alle gemakken voorzien, zelfs een beginner haalt met deze soort super resultaat. In de handen van een expert zal hij zijn eigen records verbreken. 

Door de verhoogde weerbaarheid tegen schimmels, warmte en vocht kan iedere kweker met deze wietsoort uit de voeten. Je kweekt immers met de beste wietzaden!

Bloeiperiode HS HvyWeight

Met een bloeiperiode van 8 weken (binnen) is de HS HvyWeight één van de snelste wietsoorten in ons assortiment. Kweek je deze kanjer in de buitenlucht is deze eind September al klaar voor de oogst.

HS HvyWeight zaden binnen kweken

Door de compacte structuur is de HS HvyWeight ideaal voor een SoG opstelling. Deze plant produceert meer toppen dan stengels waardoor ze nog wel eens wilt bezwijken onder haar eigen gewicht. Om dit luxe probleem op te lossen is een goede ondersteuning van belang.

De goede bladverdeling zorgt voor optimale lichtabsorptie. Met name dit zorgt ervoor dat deze plant potentieel meer opbrengst levert dan andere soorten.

Qua hoogte is zij gemiddeld, tussen de 70 tot 150 centimeter. Dit is voor de meeste growers prima om mee te werken. Een goed producerende wietplant heeft eenmaal enig formaat nodig.

Luchtvochtigheid blijft voor velen moeilijk onder controle te krijgen. Het fijne is dat deze premium zaden goed weten om te gaan met een te hoge luchtvochtigheid. Zo blijft de budproductie optimaal. Voor maximaal resultaat is kun je dit het beste op orde hebben.

Van nature heeft de plant een hoge schimmelresistentie, toprot zul je minder snel terug zien bij deze strain. Deze plant kan ook beter omgaan met warmte, al zul je het beste resultaat hebben wanneer dit binnen de perken van 23-26 graden blijft.

Kortom, de compacte structuur, goede luchtvochtigheid regulatie, hoge schimmelresistentie en warmte weerbaarheid is dit een super geschikte plant voor binnenkweek.

HS HvyWeight opbrengst binnenteelt

In de binnentuin kan de opbrengst oplopen tot wel 700 gram/m2. Dit is 16,7% meer dan wat voorheen de beste opbrengers gaven (600 gr/m2).

Past kweektechnieken toe om de opbrengst verder te maximaliseren. De HS HvyWeight kan zowel low- als high stress trainingstechnieken aan. 

HS HvyWeight zaden buiten kweken

Een droge of natte zomer? De HS HvyWeight zal in beide gevallen presteren. Een felle zon in de volle grond zal ze uitgroeien tot een grote groene monster plant.

In de buitenlucht zijn schimmels, vocht en warmte verraderlijk voor wietplanten. Door de verhoogde weerbaarheid zul je hier minder snel last van ervaren. Zo heb je meer kans op een goede ontwikkeling van je wietplant en dit zie je terug in het resultaat.

Geef de plant veel ruimte en de stengels zullen vanzelf naar de zijkanten groeien. Hierdoor kan licht goed worden opgenomen en zullen de toppen aandikken tot keiharde knuppels.

De geur is sterk, dit kan ook niet anders doordat de aanmaak van toppen enorm is. Denk dus goed na over waar je haar neerzet. Je wilt voorkomen dat er geuroverlast ontstaat.

HS HvyWeight zaden opbrengst buitenkweek

Zit het weer mee en is de plant goed verzorgd? Dan zal de HS HvyWeight je rijkelijk belonen tot wel 800 gram per plant. Je kunt ervoor kiezen zowel high- als lowstress trainingstechnieken toe te passen. Alleen al het toppen van deze plant zal de budproductie aanzienlijk verhogen.

HS HvyWeight Premium Zaden Kweekverslag

Ervaar met eigen ogen hoe deze wietzaden presteren! Check het complete HS HvyWeight Premium Zaden Kweekverslag op Growdiaries.

Smaak van de HS HvyWeight wiet

Het smaakprofiel van dit soort is ongekend en overheerlijk. De kans is groot dat je nog nooit een zelfde smaak hebt geproefd als dat van de HS HvyWeight. De combinatie van fris en zuur gepaard met ondertonen van koffie, chocolade en diesel zorgen voor een ultieme smaakervaring. Na het proeven van dit soort wil je nooit meer anders!

Geur van de HS HvyWeight wiet

Pas op, de geur van de HS HvyWeight is sterk geconcentreerd en een aanslag op de neusvleugels. Dit is ook niet gek met haar enorme aanmaak van hars en terpenen. De geringste hoeveelheid zal een kamer al snel blank zetten van haar overheerlijke geur. Haar geurprofiel komt voort uit: citrus, skunk, dennen en aarde met ondertonen van koffie, chocolade en diesel.

Effect van de HS HvyWeight wiet

Deze hybride is van beide markten thuis. Zo ontstaat er een perfecte balans tussen euforie en een stoned gevoel. Met een THC-gehalte tot wel 28% slaat de HS HvyWeight in als een bom. Deze strain is letterlijk in staat je hersens uit je schedel te slaan en deze te werpen in een nieuwe dimensie.

Niet iedereen is opzoek naar een psychedelisch effect, consumeer dan simpelweg minder. Het fijne hiervan is dat je minder cannabis nodig hebt om het effect goed te voelen. Zo kun je veel langer doen met deze wiet dan normaal.

Het effect is eerder kalmerend dan oppeppend. Dit is dan ook een wiet die je de voorkeur geeft voor de nachtelijke uren. In een ontspannen setting zul je je enorm relax voelen, voor je het weet begeef je je in dromenland.

Medicinaal potentieel HS HvyWeight Premium Zaden

Het effect is voornamelijk euforisch, verdovend en slaapopwekkend. Zo zou dit helpen bij mentale klachten als: stress, depressie, slapeloosheid, angst en migraine.

Door het overweldigende verdovende effect zou het ook helpen bij chronische pijnen te onderdrukken. Men ziet dit al vaak als een painkiller wiet.

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Eigenschappen HS HvyWeight Premium Zaden

Geslacht

♀ Feminized

Genetica

Unknown x Unknown

Dominantie

50% Sativa / 50% Indica

THC

Zeer Hoog

Oogstmaand

Eind September

Bloei

8 Weken

Hoogte indoor

70 - 150 cm

Hoogte outdoor

110 - 180 cm

Opbrengst binnen

500 - 700 gram/m2

Opbrengst buiten

800 gram/plant

Schimmelresistentie

Zeer Hoog

Kweek moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Effect

Energiek, blij, relax, slaperig

Medicinaal

Stress, depressie, (chronische)pijn, slapeloosheid

Smaak

Diesel, koffie, chocolade, skunk

Sea of Green

Geschikt

SCROG

Geschikt

Veelgestelde vragen over HS HvyWeight zaden

Wat zijn de beste wietzaden?

De HS HvyWeight. De hoogte van de opbrengst is vaak één van de voornaamste wensen van de kweker. Na jarenlang genetische ontwikkeling waarbij de focus lag op maximale opbrengst is de HS HvyWeight ontstaan. 

De HS HvyWeight is in staat tot wel 700 gram/m2 te produceren en in de buitenlucht tot wel 800 gram per plant. Dit is dus veel hoger dan alle andere soorten in het Hy-Seeds assortiment.

Daarnaast voorzien de zaden in vrijwel alle kweek gemakken: hoge weerbaarheid tegen schimmels, warmte en vocht. Hierdoor zal een ervaren kweker in staat zijn, zijn kweekrecords te verbreken. En een beginneling zal met deze premium zaden waarschijnlijk beter presteren dan een ander soort.

Door de veelzijdigheid aan voordelen wordt het door Hy-Seeds gezien als “Beste keus”.

Wat is de beste autoflower?

Ook is er één autoflower uit de premium collectie genaamd: HS Sunny Vains Autoflower Zaden. Deze zaden zijn bekroont tot beste autoflower zaden an Hy-Seeds!