Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

HS Sunny Vains Premium Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 10,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 32,85.Huidige prijs is: € 26,85. Save 18.3%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 54,75.Huidige prijs is: € 39,75. Save 27.4%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 109,50.Huidige prijs is: € 69,50. Save 36.5%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar de beste autoflower? Verzeker jezelf van de hoogste opbrengst!

Ga voor kwaliteit en kies voor de beste autoflower zaden. Of je nou opzoek bent naar kweekgemak, hoog THC of maximale opbrengstpotentie. Deze autoflower heeft het allemaal en wordt gezien als de 'beste keuze'.

Kweek super snel een gigantische berg top kwaliteit wiet met deze premium autoflower.

Voordelen van de HS Sunny Vains Autoflower wietzaden

  • Super weerbaarheid tegen plagen en schimmels
  • Groeit onder de meest barre omstandigheden
  • Brede groei voor maximale licht absorptie
  • Hoogst mogelijke opbrengst autoflower
  • Makkelijker kweken bestaat niet
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Geheim x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , ,

Medicinaal

, , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn HS Sunny Vains Autoflower Zaden

Deze autoflower wordt beschouwd als ‘de beste keus’, maar dat is niet voor niets. Door jarenlange genetische ontwikkeling is de HS Sunny Vains één van de meest potente autoflowers ooit. Deze superstrain bevat het allemaal 'een all-in-one pakket van enkel de beste eigenschappen'.

Opbrengst, kwaliteit en kweekgemak. Deze autoflower voorziet vrijwel in alle wensen van de kweker. Een ervaren kweker zal zijn opbrengst records verbreken en de beginner zal ook met weinig kennis prima resultaat boeken.

Ze blijft klein en produceert enorme toppen, zij is dan ook onze beste opbrenger en slaat alle andere (big) autoflowers uit de weg met indoor opbrengsten tot wel 650 gram/m2.

Dit is de ideale outdoor plant, de snelle cyclus en verhoogde weerbaarheid tegen: schimmels, warmte en vocht verzeker je jezelf iedere zomer weer van een flinke berg glinsterende wiet.

Ohja, de THC-gehaltes lopen op tot wel 22%, voor een autoflower is dit enorm hoog. Reden genoeg om de HS Sunny Vains Autoflower vandaag te bestellen!

HS Sunny Vains Autoflower zaden kweken

Beginner of ervaren kweker met deze genetica kan iedereen een super oogst halen. Het kweken van een autoflower is een stuk makkelijker dan normale soorten. Dit in combinatie met alle voordelen die de HS Sunny Vains Autoflower zaden met zich meebrengen, scoren zelfs beginnelingen boven verwachten.

Bloeiperiode HS Sunny Vains Autoflower Premium Zaden

Net als alle andere autoflowers heeft ook de HS Sunyn Vains een vaste bloei periode. Of je haar binnen of buiten kweekt ze zal altijd binnen 8 a 9 weken bloei klaar zijn. Je kan haar al oogsten binnen slechts 11 - 13 weken. Vanwege deze korte cyclus kun je tot wel 3x oogsten in één zomer.

HS Sunny Vains Autoflower Premium Zaden binnen kweken

Een egaal en vol bed kweken is met de HS Sunny Vains geen probleem. De plant kan meer licht absorberen dan andere soorten wat leidt tot nog meer toppen productie. Haal hiermee je voordeel en geef tot wel 18 uur licht per dag. We kennen allemaal het gezegde: meer licht = meer gewicht.

Deze plant gebruikt minder energie voor het aanmaken van stengels en zijtakken, het voordeel hiervan is dat alle energie gebruikt wordt voor het aanmaken van toppen. Maar ook blijft ze hierdoor laag, dat kweken met beperkte ruimte mogelijk maakt.

Dit komt wel met een luxe probleem, de toppen kunnen zo zwaar worden dat de stengels het niet kunnen verdragen. Een draagnet ophangen is dan ook een slim idee.

Staan de potten klaar? Je kan direct aan de slag met deze binnenteelt wietzaden.

Sunny Vains Autoflower opbrengst binnenteelt

Bij binnenteelt liegen de opbrengsten er niet op. Dit is een van de weinige autoflowers die tot wel 650 gram/m2 kan produceren. Dit overstijgt zelfs het potentieel van de Big Autoflowers uit het Hy-Seeds assortiment.

Belangrijk is wel dat je net als alle andere autoflowers ook deze autoflower niet doet toppen. Dit verstoort simpelweg de cyclus waardoor de plant niet verder zal groeien. Maak in plaats daarvan gebruik van buigmethoden om zo het bladerdek optimaal te vormen.

HS HvyWeight Autoflower Premium Zaden buiten kweken

Maximale opbrengst behaal je door haar in de volle grond te zetten op het meest zuidelijke punt van je tuin. De Sunny Vains kan in tegenstelling tot andere soorten enorme hoeveelheden licht verdragen.

Door de brede groei kan al deze lichtenergie worden geabsorbeerd om mega grote cola’s aan te maken. Een ander voordeel is dat je in de volle grond niet tot nauwelijks zal hoeven bij te voeden. Belangrijk is dat bij hoge temperaturen ze wel voldoende water krijgt.

De plant zal buiten rond de 90 - 120 cm worden. Zo blijft ze lager dan de meeste schuttingen en zal ze minder snel overlast veroorzaken. Ook is ze klaar binnen 11-13 weken, snel kweken beperkt het risco van overlast.

HS Sunny Vains Autoflower opbrengst buitenkweek

De opbrengst per plant loopt op tot wel 200 gram. Een vereiste is wel dat ze onder optimale omstandigheden wordt gekweekt. Kies ervoor om low stress trainingstechnieken toe te passen om de opbrengstpotentie te maximaliseren.

Vermijd high stress trainingstechnieken, dit stagneert de groei van alle autoflowers aanzienlijk.

Smaak van de Sunny Vains Autoflower wiet

Het smaakprofiel bestaat uit: aarde, citrus, citroen, dennen

Bespaar je keel, de topjes van deze wiet zullen je keel strelen in plaats van schuren. Een zachte aardse rook die een spoor van fris/zure citrus aroma’s achter laat op de tong. Een heerlijke daily-smoker die al snel naar meer zal smaken!

Geur van de Sunny Vains Autoflower wiet

Voor een autoflower is de geur van de HS Sunny Vains sterker dan gemiddeld. Op de voorgrond is een sterke aardse met hinten van dennen te bekennen. Op de achtergrond is een bekend citrusachtige geur te ruiken die een heerlijke frisse tint geeft aan het geurprofiel.

Effect van de Sunny Vains Autoflower wiet

Deze wiet kan het best geconsumeerd worden bij sociale gelegenheden. Het effect is namelijk oppeppend en energetisch. Hierdoor is het een heerlijke daily-smoker die niet in de weg zit bij je dagelijkse routine.

Het effect is voornamelijk mentaal en geeft een krachtige euforie. Dit is ook niet gek met een THC-gehalte tot wel 22%.

Het geeft een ongelofelijke stimulans van blijdschap en creativiteit zorgt het al snel voor lachwekkende situaties.

Medicinaal potentieel HS Sunny Vains wiet

Het effect zou met name helpen bij mentale klachten als: angst, depressie en stress. Dit zou komen door het sterke euforische effect dat rust geeft in het brein, maar ook een 'good-feeling'.

Door het energetische effect zou men een boost ervaren om weer motivatie te vinden de dagelijkse gang van zaken op te pakken. Dit zou eveneens ook helpen bij vermoeidheidsklachten.

Heb je gebrek aan eetlust? Deze cannabis zou de honger sterk stimuleren waardoor je weer zin krijgt om te eten.

Medicinaal # Effect #
Angst 10 Energiek 10
Stress 10 Creatief 10
Depressie 10 Euforisch 10
Vermoeidheid 10 Vrolijk 10
Eetlust 8 Sociaal 10

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over HS Sunny Vains Autoflower Zaden

Wat zijn de beste autoflower zaden?

De HS Sunny Vains Autoflower van Hy-Seeds wordt gezien als beste autoflower keus. Dit komt door de grote veelzijdigheid aan eigenschappen die zorgen voor: maximale opbrengst, kweekgemak en een hoog THC-gehalte.

Ervaren kwekers zullen met dit soort nieuwe records halen met name in opbrengst.

Wat is de beste autoflower voor buiten?

Belangrijk is dat de wietsoort goed opgewassen is tegen plagen, schimmels, vocht en warmte. Het weer kan verraderlijk zijn, dus je bent op zoek naar een veelzijdige plant die tegen alle elementen is bestand is.

De HS Sunny Vains Autoflower van Hy-Seeds is het soort dat bestand is tegen alle weersverwachtingen en is dus de beste autoflower voor buiten.

Wat zijn de beste binnen wietzaden?

De beste wietzaden voor binnen zijn compact en nemen enorme hoeveelheden kunstlicht goed op. Zo wordt de opbrengst gemaximaliseerd en de kwaliteit van de wiet nog hoger. De beste wietzaden voor binnen zijn: HS HvyWeight Zaden van Hy-Seeds.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram